sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Joulua Ikeassa


Jee! Ikeaan on tullut joulu! Ainakin tänne Tampereelle. Ja pitihän sitä tietysti ostaa jo kaikenlaista kivaa, eihän sitä koskaan tiedä kuinka nopeasti loppuvat :)Koitin kuitenkin perustella hankintojani itselleni sillä, että ne käyvät lahjapapereiksi muulloinkin... ja tuo nuottipaperi on omiaan askarteluun ja pilkkujahan ei vaan voi vastustaa :)

Tuo taustalla näkyvä lahjapussipakkaus on itseasiassa joulukalenteri. 24 lahjapussia ja mukana tarranumerot 1-24. Ajattelin kyllä käyttää ne ihan vaan lahjapusseina...


Joulua odottaa tämäkin korillinen huiveja. Kaikkiaan 9 kappaletta. Salamavalo sai ne kyllä näyttämään jotenkin oudoita, mutta ei voi mitään, kun ei tuota luonnonvaloa sattunut olemaan...


Kahvikuppikynttilöitä pakkasin jo muutaman kokeeksi sellofaaniin. Punaisia kynttilöitä valkoisissa kupeissa. Perustin jo kesällä kynttiläpajan pihamökkiimme, olen saanut siellä rauhassa "riehua" steariinin kanssa. Täytyykin muistaa ottaa sinne joskus kamera mukaan. Onneksi valoin suurimman osan kynttilöistä lämpimillä keleillä, nyt siellä täytyy laittaa takkaan tuli, ennenkuin tarkenee mitään touhuamaan.


Toinen paja on "päätalossa" työhuoneessani. Viime aikoina olen maalannut kehyksiä valkoisella maalilla ja liitutaulumaaliakin olen kokeillut muutamiin peltitarjottimiin. Maalauspaja yritää aina välillä laajentua keittiön pöydälle, mutta pysyy jo aika hyvin työhuoneen puolella... sain lisää laskutilaa kun viritin kaksi lautaa hyllyksi sohvasängyn päätyjen väliin.


Suurempiin kehyksiin kiinnitin kanaverkkoa ja tein niistä muistitauluja.

Nyt kyllä tökkii netti niin paljon, että saa nähdä onnistuuko tämän julkaiseminen ollenkaan. Pikaisesti piti postata, ja nyt olen istunut tässä jo toista tuntia taistelemassa yhteyden kanssa. Välillä toimii ja välillä ei. Telkkarikin tosin pätkii, digiboxikin meni juuri totaalisesti jumiin... sellaista täällä meillä maalla tänään :)

Laura

7 kommenttia:

 1. Kivoja joulujuttuja jo Ikeassa.
  Sulla siellä joulupaja on täydessä tohinassa, kaikkea kivaa olet saanut aikaiseksi! Millon on ekat myyjäiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta yhdet varmat, itsenäisyysviikonloppuna :)
   Täytyy katsoa sitten lähempänä josko tulisi muita...

   Poista
 2. Voi mitä ihanuuksia olet löytänyt ja tehnyt! Kyllä tonttujen kelpaa kun on tuollainen apulainen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään olla ajoissa liikkeellä myyjäisjuttujen kanssa, saan sitten rauhassa keskittyä itse jouluun.

   Poista
 3. Aikamoisia ihanuuksia olet saanut aikaiseksi,minunkin on jo monta vuotta(!) pitänyt kokeilla tuota kynttilöiden tekoa,jopa nuo kauneudet nyt antais se potkun mun persuuksille:D Kauniita on Ikean lahjapaperit,varsinkin tuo nuottikuosinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, kahvikuppikynttilöistä on helppo aloittaa :)

   Poista
 4. Johan olet ahkerana jo ollut joulun suhteen.No,jos myyjäisiin teet niin kai se on oltavakin=)Enpä ole koskaan tehnyt kynttilöitä.Loppupätkät tulee vaan viskeltyä roskiin.Varmasti ihan kivaa puuhaa.

  VastaaPoista