keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Myyjäiskuvia

Hei, tässä muutama kuva Särkänniemen Juulutorilta myyntipöydästäni. Pöytä oli pieni, joten pöydällä on tavaroita aikas sikinsokin ja suurin osa vielä pöydän alla piilossa.

Vaikka väkeä olikin liikkeellä delfinaariossa ihan mukavasti ennen ja jälkeen näytösten, lapsiperheitä lähinnä, ei todellisia ostajia kuitenkaan ollut paljon. Kaikista myyjäisistä missä olen muutaman vuoden sisällä ollut mukana, nämä olivat kyllä huonoimmat. Vaikka pöytä oli ilmainen, jäi myynti todella pieneksi.

Mukavasti tosin ehti tutustua naapuripöytien myyjiin ja syödä eväitä, käsitöitäkin ehti hyvin tekemään, mutta kivempaa olisi ollut myydä jotakin :)

Lisäsin tuonne bannerin alle sivun, Lauran Pajalta, jonne ajattelin laittaa myyntiin myyjäisistä ylijääneitä käsitöitä, lähinnä sellaisia, jotka on helppo postittaa, mutta laitan niitä sinne varmaankin vasta joulun jälkeen. Nyt olen sairaslomalla selän takia, ja lääkäri on kieltänyt istumisen, joen pitkään en uskalla koneella istua :)

Jouluisin terveisin,

Laura


1 kommentti:

 1. Älä sure, et ole yksin näitä näpinnuolijoita.
  Kävin Annanpäivilla kotikaupungissa ja kamalasti oli ihania käsitöitä esillä, ihmisiäkin paljon, mutta etupäässä katselivat.
  Kotikylän myyjäisissä kaikki ruoka meni hyvin kaupaksi, käsitöitä ei.

  Mikä ihastuttavaa nähdä, että käsityötaidot ovat elpyneet ja nuoria tekijöitä on paljon mukana.

  Mutta keljua se, että vieläkään ihmiset eivät arvosta käsitöitä, että laittaisivat rahan siinä kiertämään. Onneksi jotkut!

  VastaaPoista