sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kirppis & Cafe Ropelliin mars
Joulumyyjäiset sitten olivat ja menivät, mutta paljon jäi silti vielä myytävää :)

Varasin myyjäisten lisäksi vielä kirppispöydän muutamaksi viikoksi ennen joulua ja sainkin myytyä hyvin jouluisia käsitöitä pois. Siitä innostuneena päätin jatkaa ja nyt Kirppis & Cafe Ropellissa on edelleen myynnissä tekemiäni käsitöitä., kuten sivupalkissa vinkataan.

Huomenna vien sinne myyntiin kuvissa näkyvät sammutuspeitteen päälliset, pöllöt ja sydämet. Muutaman pannunalusenkin olen myyntiin virkannut ja niihin yhdistin sopivat sydämet, mustissa on jääkaappimagneettisydämet.

Näiden lisäksi sieltä löytyy mm. virkattuja porkkanoita, prinsessakakkuja, jääkaappimagnettisydämiä ja puukylttejä eri teksteillä, esim SAUNA, Home, Tervetuloa yms.

Leevi ei ole menossa myyntiin, sattuipa vaan olemaan sopivasti kuvausrekvisiittana :)

Ropelli on kiva pieni kirppis ja siellä on mukava henkilökunta. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos liikut Tampereen ja Pirkkalan rajalla. Ropelli löytyy Sarankulmasta Bauhausin ja Sittarin välistä :)

Laura

1 kommentti:

  1. Tuolta kirppikseltä on muutamia hyviä löytöjä tulllut tehtyä ennen poikasen syntymää. Pitäski käydä siellä taas, kun vaan joskus ehtis/pääsis noille kulmille.. Meiltähän ei oo matkaa kuin alle 10km, mutta koska olemme yksiautoista väkeä ja miekkonen tuon auton tarvii arkena niin....

    Mun suosikkeja näistä on nuo pehmosydämet tähdillä. :)

    VastaaPoista